tjänster

marknadsområde

industri

Kvalificerade tjänster och rekryteringar inom marknadsområdet industri innefattar tex, mekanikutveckling, produktionsutveckling, el/automation, produktionsteknik samt projektledare/supplychain inom området

infrastruktur

Kvalificerade tjänster och rekryteringar inom marknadsområdet infrastruktur innefattar tex, lågspänningsingenjörer, BIM samordnare, kraftingenjörer, väg/vatten ingenjörer, upphandlingssupport samt projektledare/supplychain inom området

Konsulttjänster

Konsulttjänster finns till för er som företag som känner att ni inte riktigt hinner med vid hög belastning, behöver få något gjort som ni inte själva har kompetens till eller bara behöver avlastning i det dagliga.

rekryteringstjänster

Vår rekryteringstjänst finns för er som vill rekrytera men inte har kontaktnätverket, kunskapen eller tiden att göra det själva. Då gör vi det åt er!

mäklartjänster

Mäklartjänsten är främst till för er som köper en hel del konsulttjänster och kanske inte har tid, kontaktnätverk eller lust att gå ut med förfrågningar till alla leverantörer, hålla intervjuer och förhandla priser. Då gör vi det åt er!